Professionelt firma tilbyder erhvervsflytning for dig

Har du brug for hjælp til flytning af erhverv? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Den Lokale Flyttemand står vi klar til at hjælpe med alverdens former for erhvervsflytning. Vi servicerer primært kunder fra Herning, Ikast og resten af Midtjylland.

Den Lokale Flyttemand er den rette samarbejdspartner, hvis virksomheden skal flytte til ny adresse, eller skal igennem en intern flytning. Vi kan hjælpe dig, der skal koordinere flytningen af din virksomhed, med planlægning og rådgivning. Vores flyttearbejdere hjælper naturligvis også med at nedtage og adskille alt kontorinventar og it-udstyr – for derpå at samle det igen på den nye adresse.

Vi har speciale i erhvervsflytning

Vi har specialiseret os i kontor- og virksomhedsflytning og kan derfor tilbyde vores hjælp fra start til slut. Vi klarer både store og små opgaver, og du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp til erhvervsflytning. Har du brug for lagerplads i forbindelse med flytningen, har vi pladsen til at opbevare arkiver, overskudsmøbler med videre i kortere eller længere perioder. Du behøver derfor ikke bøvle med at finde opbevaring til dine ting, da vi klarer det for dig. Som et særligt tilbud tilbyder vi også transport, opstilling og opbevaring af messestande i både ind- og udland.

Skal vi flytte for dig?

Kontakt os med din opgave, så giver vi et tilbud til en konkurrencedygtig pris. Vi står også altid klar til at besvare diverse spørgsmål vedrørende erhvervsflytning, hvis du skulle have nogen.

Vi kan kontaktes på telefon 21 66 04 81 eller e-mail dlflyttemand@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv opgaven du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Den lokale flyttemand

CVR: 29342091

Adresse​

H.C. Ørstedsvej 77

7400 Herning

Kontakt

Telefon: 21 66 04 81

E-mail: dlflyttemand@gmail.com